söndag, januari 17, 2010

Mer gästbod Sofiero

Nu har vi ritat lite för att skicka in bygganmälan för ombyggnad av vedboden på Sofiero. Kan detta bli något?



I fredags var vi (alla utom Karin) på julgransplundring hos Pia och Magnus, våra gamla grannar från Dammvägen. Fast alla barn blivit tonåringar var de med och dansade ut granen och åt korv, precis som vanligt. Det var sig likt på Dammvägen, dock hade det varit 4 inbrott i olika radhus den senaste veckan.

I lördags var Ingrid på Avatar 3D. Hon var lite besviken på 3D effekterna och trodde det berodde på att de satt långt ut på kanten.

Har ni märkt att man kan prenumerera på inläggen via RSS flöden? Man får då ett litet "meddelande" i webbläsaren att det kommit ett nytt inlägg. Kan vara praktiskt då jag inte är så flitig på att uppdatera.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är du helt säker på att det finns armering - bjälkar el. dyl. - i gavlarna? Annars blir det ju bara en grushög kvar. :-)

K G Petersson hette förmodligen han som byggde uthuset. Ca 1912.

Ganska ofta hänger sig IE8 när man laddar din blogg.

Micke P sa...

Har inga problem med IE8, vare sig på jobbet, eller hemma på någon av våra 5 PC, så jag antar att ni har för dålig bandbredd.

Kolla snitt ritningen så sitter 2 stora I balkar som skall räcka till för att fördela kraften ned i marken.

Inte fel av en 92-åring att bli uppgraderad från hönshus till gäst stuga. Fast jag antar att det kommer vara 2 yra höns som kommer att bo där.

Anonym sa...

Ska du limma fast balkarna på gavelväggen? ...sedan hänga dörren i krokar från bjälkarna. Och sedan plocka ner kalkstenarna i gaveln medan Kristina håller upp takstolen, varefter du tar tigersågen för att ta upp dörren. Hm, innovativt! Ja, jag är inte så teknisk.