måndag, maj 31, 2010

Mycket nu

Kör lite komprimerad bloggning. Veckorna är fulla nu på vårkanten. Vi var i K-holm och firade svåger Uffe på 60 årsdagen. Det var hela Senior "Persson" klanen med mina syskon med respektive. 2:nd generationen representerades av Anders med lillebror Stefan med flickvännen Johanna, som hade fullt upp med planeringen av sitt bröllop. Som vanligt var det mycket god mat och dryck. Tur att Mats körde ;-) Denna gång hade vi verkligen tur med vädret. Karin och Ingrid var inte med för Karin var på "hajk", där hon tydligen blev kårmästare (fattar inte i vad, men det var väl i knop-knytning och livräddning eller något sådant).  Ingrid hade dansuppvisning. 2 nummer och 4 föreställningar på en helg kan trötta ut ett energiknippe som Ingrid.



Sen har vi varit på soare´ med klass 6c på AF. Ingrid och klasskamrater hade satt ihop en kvällsunderhållning bestående av sång, teater, dans och några som spelade piano, gitarr, cello. De hade fixat allt själva utan styrning av lärarna. Mycket proffsigt för att vara av ett gäng trettonåringar.









Bygget på Öland går vidare och är i stort sätt "klart". Blir verkligen bra. Nu är det bara vårt jobb kvar. Måla inomhus, lägga golv (lutar åt kliniker), sätta in ett fönster som vi efterbeställde, sätta spröjs, bygga uteplats, städa, fixa växter, grusgång, ..... tur att man har 3 veckor "semester" på Öland ;-) Visar lite bilder som svärfar skickade upp. Mormor och Monica, vår granne, var och inspekterade.





















Ingrid och jag var på Huddinge Jazzdagar och såg Lill-Babs. Kanske inte den man förknippar med Jazz, men hon behärskade det väl. Ingrid var nog yngst i publiken (kolla bilden). Tyvärr var det många regnskurar så vi blev inte kvar så länge som vi borde varit. Bäst var dock pausmusiken. Upptäckte att Lisa Ekdahl är en utomordentlig jazzsångerska. Har alltid förknippat henne som solist med gitarr.

Sen håller vi på och hjälper Karin komma iväg till US. Det är inte helt lätt att fylla i visum ansökan. US gov har en hel del att lära sig när det gäller att göra webbsidor och instruktioner till dessa. Att deklarera på nätet hos RSV är rena drömmen mot US govs sidor.

Inga kommentarer: