lördag, november 28, 2009

Snart advent på Skiftesvägen

28 november och imorgon fyller Tina år och det är 1:a advent. Som ni ser har vi laddat med ljus och advents stjärnor. Var tvungen att provtrycka dem inför premiären. Man får ju inte tända för tidigt. Ingrid och jag har irrat omkring i Skärholmens centrum och letat födelsedagspresenter. Trots att Tinas önskelista som alla tidigare år är lika trist så lyckades vi skrapa ihop några paket. Karin var och simmade och Tina spelade tennis.

Det blev Vinter Hjul i år med. Det var ett himla slit att få ned däcken som stod bakom alla utemöbler och gräsklippare, spadar... Vi har ju städat garaget så att vi får in bilen vilket innebär att den ena delen är ett kaos och den andra har plats för en bil. Tina och jag handlade mat inför morgondagen då vi skall ha pepparkaksbak, glögg och lite födelsedags fest. Rauns och Freidenvalls kommer samt en professor från Turkiet !?
Ingrid tjuvstartade med julstöket och är och bakar pepparkakor hos sin klasskompis Elsa.

Under tiden har jag slagit in 24 paket till hennes julkalender som mormor sytt. Karin vill inte ha några så vi tog Karins istället för Ingrids egna.

Inga kommentarer: