tisdag, maj 01, 2012

Calle 50

Mycket att fira nu. Först och främst är detta mitt 100:e blogginlägg. Kanske inte så mycket att skryta med då jag hållit på i 5 år.
Calle en ung 50-åring!
Sen har vi firat vår kompis Calle från Enköping som fyllde 50. Han hade anordnat ett hejd-undrande kalas på Mels drive in (http://www.melsdrivein.se/) i Fjärdhundra. Middle of nowhere för en stockholmare men ändå något de flesta 08:or passerar på väg till Sälen då det ligger vid riksväg 70 mellan Enköping och Sala.
Mels drive in i Fjärdhundra

Tina, B och Mats in the Sixties
 Temat för kvällen var Rockabilly, väl passande för Mels drivin som är fiket från 70 tals klassikern "sista natten med gänget". Fram med brylkräm (inte helt lätt att hitta så det fick bli vax) jeans, hängslen, rutig skjorta, stålkam och myggjagare. Tjejerna plockade fram prickigt, rutigt, klockade kjolar, jeans och "svinrygg" (Tinas hår medgav dock ingen autentisk frisyr).
Tina framför en Lincon (samma bil som Marilyn Monroe körde)








Trots att det inte bjöds på HB och vicks blå denna gång  fanns en del döingar (sitter en i bilen)
Vi åt helstekt gris från Strömsnäs och dansade till ett Rockabilly band från Enköping. Det blev rock, bugg (för de som kunde). Verkligen drag, Vi dansade långt in på småtimmarna för bandet och även publiken ville   inte sluta. Med många trötta fötter och glada miner bröt vi dock upp och åkte taxi/buss till Strömsnäs gård där vi  vilade upp oss (sov ruset?) så vi kunde kunde hämta bilarna på söndagen.  Ett riktigt stort tack till Calle och Mia för en riktigt bra fest. Calle kom ihåg att livet tar inte slut efter 50, det är då det börjar. http://www.expressen.se/halsa/livet-blir-bara-battre---efter-50/

Steve & the Mooshine rockar loss

Gästerna rockar loss
Ps. om ni undrar vad det är för kamera jag använt så köpte jag en "point and shoot" nikon coolpix på Freys i Austin. Helt ok kvalitet för att kosta 800 spänn.


Inga kommentarer: