söndag, augusti 15, 2010

Karin i USA


Efter mycket pirr och väntan har Karin åkt nu åkt till USA för att studera som Senior på Stayton High School i 1 år. Vi vinkade av henne på Arlanda i Torsdags. Ni som känner Karin vet att hon vill absolut inte vara sen. Samma gällde här. Planet till Heatrow lyfte 12.05 men Karin ville att vi skulle vara på Arlanda 3 timmar innan. Eftersom det normalt är mycket köer genom stan på Essingeleden så åkte vi redan 7.30 från Huddinge. Vi upptäckte docka att semestrarna fortfarande pågick och de förväntade vägarbetena stod stilla så det var inga köer så vi var på Arlanda redan kvart över åtta.  Det var väl bra då kan vi verkligen umgås och fika på Waynes. Vi letade efter någon från AFS som skulle varit på Arlanda men hittade ingen däremot hittade Karin en till AFS student som skulle flyga med samma plan till Seattle så hon fick lite sällskap efter hon gått in efter säkerhetskontrollen. Hon skickade mail när hon kommit fram till Seattle där hon sov över en natt för att sen åka buss till Eugene i Oregon däär hennes värdfamilj (Dave & Patty Sherman) hämtade henne på söndagen? Det blir ju lite snurrigt med tiden när det är 9 timmars tidsskillnad. Hon kom t.ex. fram till Seattle 16.25 lokal tid på torsdagen 12/8 efter lämnat Stockholm 12.05.

Vill ni följa mer vad Karin har för mig så har hon startat upp en blogg, vi får väl se om hon är lika lite aktiv som jag är. Kolla i alla fall in http://kariniusa.webblogg.se/index.html

Ps vad gillar ni kvalliten på bilderna? de är tagna med min nya jobb telefon X10 mini pro. Bilder tagna i bra ljus blir helt ok. Innomhus är de lite si och så. Dock måste jag säga att jag är kanon nöjd med telefonen. SE (SonyEricsson) har verkligen lyft sig med den ny Androd telefon serien. X10 mini pro har verkligen allt. Betydligt smidigare än iPhone klossarna som man inte kan ha i fickan. X10 mini är oerhört liten samtidigt som man har en telefon, kamera, GPS, Radio, MP3 spelare, Internet, Mail och alla möjliga och omöjliga appar direkt i fickan. Om några år kommer symbian vara död och begraven.

Inga kommentarer: