onsdag, april 23, 2008

2*Barnkalas + punka

Kalas 1
Helgen var räddad. Ingrid hade kalas 2 ggr om. På fredag e.m. så var alla tjejer i klassen här. De kom direkt från skolan. Fullt ös med pizza, lekar, sång och bus. Efter partyt kom föräldrarna och hämtade. Flera föräldrar stannade kvar och fikade vilket var jätte trevligt.

Kalas 2
På lördagen var det först städning efter gårdagen sen tvättade vi utemöblerna. Blev tipsad att använda tralltvätt vilket gjorde susen. Lite högtryckstvättande gjorde sitt till. Karin blev biten och spolade av det mesta hon kom åt. På kvällen var det dags för nästa party, denna gång Ingrids kompisar från Huddinge som skulle ha övernattningskalas. Karin och jag smet iväg på bio (Fool's Gold), kan kanske klassas som en romantisk action film? nöje för stunden men inget som får en Oscar. Tjejerna somnade inte förrän kl 24.00 och vaknade vid 6.30 så det var många tröttisar vid frukostbordet. Även denna gång kom föräldrarna och hämtade och stannade kvar och fikade. Karin och jag cyklade till Kungens Kurva för att köpa träolja. När vi kom hem hade Mats och Olle kommit på besök.Mats var snacksalig och nyligen hemkommen från kryssning i Karibien. Han snackade och Tina oljade och jag lagade mat.
Punka
Köpte nya sommardäck. Efter en vecka så tyckte vi det var dåligt med luft i vänster fram så vi pumpade det igen. Det hjälpte inte så jag åkte till verkstaden helt övertygad om att de gjort något fel vid monteringen. Det visade sig dock att vi fått en skruv i det nya däcket. Det är den 3:e spik eller skruv vi fått på ett år. 1 gång på Öland och 2 gånger i Stockholm. Killen på däckfirman undrade om vi varit på återvinningen för han hade haft 4 andra kunder samma dag som fått punktering på återvinningen i Flemingsberg. Jo, vi hade varit där så skruven kan komma därifrån. Dock såg jag att det var mängder med spik och skruv på vår egen garageuppfart när vi oljade stolarna så den kan komma därifrån. Normalt så parkerar vi bilen vid huset och inte vid garaget. Man sparar ju 10 meter och motion kan ju vara skadligt i för stora mängder

Inga kommentarer: