söndag, april 13, 2008

Långväga besök

50% av Brysslarna (de gamle) var på hastigt besök igår lördag. De skulle på 50-årsfest i Stockholm och passade då på att besöka oss. Alltid kul att höra vad som händer i stora vida världen. Samtidigt kom Kenneth och Johanna förbi, lagom till deserten. Enligt välunderrättade källor skulle Bettan köpa lördagsgodis till Kenneth. Vi är alla nyfikna på vad det blev för snask.

Ingrid håller på och planerar kalas. Det blir kombinerat inflytt och födelsedags kalas. Eftersom hon ville bjuda både tjejerna i klassen och sina Huddinge kompisar så får det bli två kalas. Ett på fredagskvällen för klassen och ett övernattningskalas på lördag. Nästa helg är räddad! Karin kommer dessutom inte vara hemma då hon skall på hajk.

Har även börjat prata med grannarna och träffade Christer mitt emot som kämpar för att bli av med den stora 3G masten som vi ser från vårat fönster. Han hävdade att de fått bygglov för att den skulle resas 60 meter från hans tomt men att den står 37 meter därifrån. Han har fått rätt att den skall rivas/flyttas vilket 3G/Telenor överklagat till högsta instans men ej fått rätt. Så tydligenskall den bort. Vi får väl se. Något mer intressant var att han sa att det de har varit och grävt för på andra sidan gatan för att lägga ned fiber. Låter klart intressant.


2 kommentarer:

Fredrika sa...

Oj oj vilka hetingar på bilden- hon med krulligt hår är ett riktigt kap!

Segt läge i BXL just nu men underhåller mig med att räkna ner skoldagarna jag har kvar (just nu ligger de på 23). Det är ren lycka. I övrigt lyssnar jag just nu på världens kassaste svenska rap nu. Måste blivit nåt fel när jag skulle ladda ner lite mer kent. Hm. Shit happens.

Ha det göttast och hälsa tjejerna och tanten!
Frippsis

Micke P sa...

Vilken tant? Är bara omgiven av unga snygga tjejer, Är man hipp så är man ;-)