måndag, april 07, 2008

Rykande nyheter

Nu har vi kommit tillrätta på Skiftesvägen och äntligen fått internet access. 200 kartonger och massa slit. Var det värt det? Jo, vi trivs och snart har vi packat upp de flesta lådor. Vi kanske har 10 kvar i huset och 50 kvar i garaget som vi inte packat upp. Dock är jag tveksam om alla 50 verkligen skall packas upp. Även om vi nog måste gå igenom dem. När våren kom upptäckte vi att alla vår- och sommar-jackor var spårlöst borta. Vi fann dem i sista lådan vi kollade i garaget märkt "dynor mm".

TV
Jo nu har vi även 3:an och 5:an. Vi har blivit med parabol. Första helgen utan någon TV blev det kris. Mormor hade tagit med Boxern från landet men ej fjärrkontrollen. Det visade sig att man inte kan konfigurera boxen utan fjärrkontroll och det var svårt att få in Kalmar sändaren i Huddinge ;-) Lösningen blev att vi fick kolla Melodifestivalen på datorn.

Apropå TV så missade ni väl inte "Nytt läge" på TV3. Om ni gjorde det och har en outgrundlig längtan att få se hur DV73 såg ut när vi bodde där så går programmet i repris på Lördag 12/4 kl 19.00. Som vi redan visste så köpte de inte vårt hus. Jag antar att de inte han med i budgivningen för huset var ju sålt dagen efter att de var och filmade fast det framgick inte av programmet Dock var det en nyhet för mig att de även var och kollade och filmade på Mossvägen 116 som såldes samtidigt med vårt hus.
http://www.tv3.se/content/view/1162377/1665/


Branden
Jag antar att ni inte missat att det brann i vårt gamla radhusområde förra veckan. Ingrid ringde mig till jobbet och sa att hon inte kunde gå hem via Mossvägen för att det brann. Jag trodde hon överdrev men det var verkligen en riktigt stor brand. 2 hus blev nedbrända men jag tror att även ett tredje och fjärde blev skadat. Som tur var blev inga personer skadade och vi bor ju nära brandstationen så de lyckades hejda vidare spridning. Rykten går att började i ett el-element. Kristina träffade avgående ordföranden och tydligen skulle de ha ett informations möte i kväll. Många var tydligen oroliga, vilket kan vara förståligt.

Besök
Det har vi haft :-) Flera kompisar och släktingar har åkt och hälsat på oss på vinst och förlust. Bra jobbat, sådant skall premieras. I Sthlm är allt så formellt. Man kan inte bara slinka förbi och fika. Gör det! I helgen kommer CJ och Mia från Bryssel "förbi" och just nu bor min brorson Olle hos oss för Mats fyller 60år och har smitit till Karibien. Grattis Mats som fyller år idag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Allt gott önskar vi!

Kan du skicka en bild på arbetsrummer, är du snäll. Vore kul att se hur ni fick plats med allt. ...Eller Tina kanske har sitt arbetsrum under trappan?

Öh, kände du till som trogen medlem i bostyret, att elementens bäst-före dag gått ut?
Fredrik

Micke P sa...

Det mesta fick plats i arbetsrummet. Vi kunde inte ställa de låga skåpen där, de fick stå i gästrummet samt att vi inte ställde dit de runda avslutningaran på skrivborde.