måndag, januari 21, 2008

Grattis Frippan !!!

Hörde rykten om att du kommit in på Universitet i Cambridge. Skönt att veta var man har dig de närmsta 7 åren ;-) Hela släkten kommer och våldgästar ditt studentrum och vill ha gratis konsultation om hurvida vi lider av Karpaltunnelsyndrom eller ej. Dock skall en sådan prestation, att komma in på en så fin skola, firas med att ladda upp en bild på kusinerna tagen i julas. De två som ser helt normala ut kommer från Huddinge...Hon som verkar ha problem med synen är Frippan.

And now something completly different....

VI HAR STÄDAT FÖRGÄVES! Hela helgen har vi slitet med att putsa och feja. Stod och putsade fönster i flera timmar och Tina var tvungen att lära sig dammsugaren. Allt detta för att någon skulle komma på VIP visning av DV73 en vecka innan den ordinarie visningen. Sen visar det sig att de har sjuka barn och inte kunde komma. Där står vi nu med ett skinande rent hem utan att någon kommer och tittar på det. Det känns lite onödigt att plocka bort rost mackorna under bordet och skotta bort jorden från hallgolvet bara för att vi själva skall bo där. Nu måste vi ju städa om inför nästa veckas visning.

Kan inte undvara er en bild från Tinas besök i Istanbul förra veckan. Vet inte vem alla är på bilden men han som står under tavlan på Kemal Ataturk är Tinas rektor. Man får lite öststats känsla eller hur?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, Micke du måste ge mig den där brudens nr!!! Struma är typ sjuuukt hett!!!

Micke P sa...

Ludde ring 112. Det är inte struma, en karupaltunneln kan ge musarm

Fredrika sa...

tack tack för berömmet men fortfarande bara halva inne... måste ha superhöga betyg oxå- cambridge ger bara villkorliga erbjudanden tyvärr

Fredrika sa...

och btw så är karpaltunnelsyndrom en åkomma som ger domningar i handen- har inte så vitt jag vet med konstig syn att göra. från sjukvårdsrådgivningen:

"Det vanligaste symtomet vid karpaltunnelsyndrom är att man känner domningar och stickningar i händerna, framför allt på nätterna. Det är inte ovanligt att man vaknar på grund av besvären och får lov att skaka liv i handen, som känns helt avsomnad. Besvären kan kännas obehagliga men är sällan farliga."

Micke P sa...

Frippan det var ju det jag sa. Musarm inte struma. Jobba på så du kommer in. Jag vill bli vårdad med stil på äldre dar.