söndag, januari 13, 2008

Julgransplundring på DV71

Nu är verkligen julen slut. Våra grannar, Pia&Magnus, bjöd traditionsenligt på Julgransplundring. Huset blir fullt med grannar. Några nya, några gamla som flyttat från Dammvägen och några som är på väg att flytta (Kecklunds flyttar i februari och vi i Mars). Nu blev det lite invigning av Pia&Magnus ombyggda kök. De har tagit bort väggen mellan hall och kök vilket verkligen blir ett perfekt fest kök, nu kan man umgås i köket.
Barn börjar bli stora och man märker skillnaden från de första plundringarna när barnen var tvungna att bäras runt granen. Nu är de längre än föräldrarna och i vissa fall måste man övertyga dem att delta i dansen. Men se på bilden att Karin faktiskt var med och dansade ut Julen. Magnus spelade som vanligt och alla sjöng med. Lyssna på välsången i videon.
Även tomteblossen kom på plats och förutseende som vi var, hade vi demonterat brandvarnaren och tur var väl det för se på bilden hur granen faktiskt börjar brinna.
När jag ändå är i bildvisar tagen kan jag inte undanhålla er från att se en bild på Tina när hon tränar sig på att bära burka, eller ville hon inte vara med på bild? Tina åker till Turkiet för sitt EU projekt på tisdag så hon ligger i hårdträning ;-)

Inga kommentarer: